Om Linux | Biblioteket | Linux-pekere | GuleBlå Linux-sider | Linux Norge

GuleBlå Linux-sider

Disse sidene er ikke gule lenger fordi Telenor i 2000 fikk innvilget varemerket "Gule Sider", og i et brev formidler de at de ikke synes noe om at det finnes "Gule Linux-Sider". For sikkerhets skyld døpte vi dem ikke om til "Pingvingule Linuxsider".

Denne listen er ment som en ressurs for Linux-brukere i Norge. Oppføring i denne listen er ingen garanti for noe som helst. Alle som driver med kommersielle, Linux-relaterte aktiviteter i Norge kvalifiserer til oppføring. Oppføringen er vederlagsfri. Listene sorteres alfabetisk. Kontakt webmaster@linux.no.

Du vil kanskje også ha glede av to andre sider: Linux referansebruker-siden og Linuxbrukere-siden der en del Linuxbrukere i kongeriket er listet opp.

Linux-forhandlere

I tillegg er Linux observert i disse bokhandlene: Universitetsbokhandlene i Oslo, Bergen og Trondheim og dessuten Norli i Oslo. Generelt sett har bokhandler med en bred data-avdeling Linux og Linux bøker, og veldig mange har IDC sine Linux bøker, inklusive den norske "Boken om Linux".

Linux og næringslivet i Norge

Utlandet

Det er to HOWTOer som kan være interessante i denne forbindelse: Commercial HOWTO som lister komersiell software tilgjengelig for Linux. Og, Consultants HOWTO som er en liste med konsulenter fra hele verden som driver med Linux, de har også en seksjon for Norge.